Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تمام بیماران سرپایی و بستری مراجعه کننده به کلینیک‌های تنفسی و اورژانس بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه در سامانه mcmc ثبت می‌شوند تا روند درمان آن‌ها پیگیری شود.

دکتر ایوب توکلیان با اشاره به اینکه ریجستری تمام بیماران بستری که PCR مثبت دارند و یا سی‌تی اسکن ریه آن‌ها مشکوک به کروناست، در سامانه mcmc بیماران کووید ثبت می‌شوند، خاطرنشان کرد: برای بیماران سرپایی که با علائم تنفسی به کلینیک‌های تنفسی دانشگاه مراجعه می‌کنند، باید تست رپید اخذ شود و پیگیری و رهگیری در خصوص این بیماران انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این تمام اطلاعات جسمانی بیمار باید در سامانه‌های اطلاعاتی ما ثبت شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد وی تصریح کرد: وضعیت تجهیزات پزشکی به ویژه تصویربرداری و اکسیژن‌رسانی به صورت مستمر در حال پایش است تا اگر نواقصی وجود دارد، قبل از ورود به پیک بعدی برطرف شود. 

توکلیان افزود: اگر به طور مجدد وارد پیک شویم، در شرایط عادی پیک مشکلی به لحاظ تصویربرداری و اکسیژن‌رسانی نیست اما حوزه‌های مرتبط به صورت روزانه و دائما در حال پیگیری هستند تا تجهیزات اکسیژن‌رسانی برای نیازهای بحرانی و ویژه در ایام پیک و اوج زمان‌های مصرف دچار مشکل نشود.

دکتر توکلیان عنوان کرد: معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه مساعدت‌های لازم را از باب تامین هزینه‌ها بر عهده دارند و اقدامات کارشناسی نیز توسط کارشناسان معاونت درمان دائم درحال رصد و پایش است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مشهد کرونا در ایران کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۴۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه همایش پیشکسوتان بهورزی و گسترش قطب ۹ کشور، در جمع خبرنگاران گفت: ۱هم اکنون هزارو 100  بهورز در مناطق روستایی حوزه تحت پوشش این دانشگاه شاغل هستند و  دست کم ۶۵۰ نفر دیگر نیاز است که به وضع ایده‌آل در تامین نیروی انسانی موردنیاز در این حوزه برسیم.

دکتر عبدالله‌زاده  افزود: ۵۰۰ دانش آموز بهورزی هم‌اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی هستند و در مهر و بهمن سال آینده فارغ‌التحصیل  وبلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی به‌کارگیری می‌شوند.

وی گفت: طبق وعده معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با موافقت رئیس سازمان استخدامی کشور یک آزمون دیگر در ۳ ماه آینده برگزار خواهد شد تا که مابقی کسری نیروی بهورزی در  کشور از جمله ۱۵۰ نیروی مابقی به‌کارگیری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین شود.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: این ۱۵۰ نیرو پس از طی دوره آموزشی ۲ ساله و فارغ‌التحصیلی در این دوره در مراکز و خانه‌های بهداشت روستایی مشغول به کار می‌شوند.

در این مراسم از بیش از ۱۰۰ پیشکسوت و مربی بهورزی تجلیل شد..

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال