Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر قلیان گفت: واکسیناسیون کادر پزشکی انجام شده و اکنون افراد بالای ۸۰ سال در اولویت تزریق واکسن هستند. درحال فراخوان آنها هستیم و افرادی که از طرف دانشگاه با آنها تماس برقرار نشده است می توانند با سامانه ۱۹۱ تماس گرفته و خود را معرفی نمایند.

دکتر مهدی قلیان اول در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین درخصوص وضعیت تزریق واکسن ضدکرونا درشهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: میزان حجم واکسن کرونا از زمان ارائه تا ۱۲ اردیبهشت که توسط این دانشگاه دریافت شده بود، ۹۴ هزار دوزبوده که به تازگی بیش از ۵۰ هزار دوز دیگر تحویل این دانشگاه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حساب مجموعا حدود ۱۵۰ هزار دوز واکسن کرونا از ابتدای توزیع تاکنون دریافت کرده ایم.

وی ادامه داد: باتوجه به آمار و اطلاعاتی که از وزارت بهداشت به ما داده شده است، از این به بعد کار واکسیناسیون در روال طبیعی خود قرار خواهد داشت و مطابق برنامه بدون توقف ادامه پیدا خواهد کرد. واکسیناسیون شامل تمامی گروه های سنی با رعایت اولویت ها خواهد شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بیش از ۴۵۰ هزارنفر در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بالای ۶۰ سال سن دارند. از این تعداد ۶۰ هزار نفر بالای ۸۰ سال سن دارند که واکسیناسیون آنها در حال انجام است. حتی در روزهای تعطیل نیز مراکز تزریق واکسن دانشگاه علوم پزشکی باز بوده و کادر پزشکی درحال واکسیناسیون افراد هستند.

وی در پاسخ به این سوال که افراد اولویت داری که شرایط تزریق واکسن را داراهستند چگونه شناسایی و مشخص می شوند، بیان کرد: تاکنون برخی افراد به دلایل مختلف از جمله بیماری های دیابتی یا فشارخون و... به مراکز بهداشتی زیر نظر این دانشگاه مراجعه کرده اند. برای آنها پرونده بهداشتی تشکیل شده است و مشخصات آنها دراختیار ما قرار دارد. آنها طبق نوبت و باتوجه به محل سکونت خود به نزدیکترین مرکز تزریق واکسن کرونا معرفی شده تا واکسیناسیون آنها انجام شود.

وی افزود: ممکن است افرد دیگری نیز وجود داشته باشند که تاکنون پرونده پزشکی برای آنها تشکیل نشده باشد و به همین دلیل نمی توان از طرف دانشگاه علوم پزشکی باآنها تماس گرفت. این افراد و یا بستگان آنها می توانند با سامانه ۱۹۱ تماس حاصل کرده تا اشخاص اولویت دار درنوبت واکسیناسیون قرار گیرند.

دکتر قلیان با بیان اینکه واکسیناسیون پرسنل دانشگاه علوم پزشکی مشهد به طور کامل انجام شده است، ابراز داشت: اگر کسی هم واکسن نزده باشد دو دلیل داشته است. یا به بیماری کرونا مبتلا بوده و یا تمایل به زدن واکسن نداشته است. در بخش خصوصی نیز عده زیادی از پزشکان و شاغلان در آن بویژه افرادی که در سطح یک درمان بوده اند واکسینه شده اند. افراد دیگر نیز فراخوان شده و در حال راستی آزمایی هستند.

وی در پاسخ به این سوال که وضعیت افراد واکسن زده، پس از واکسیناسیون چگونه بوده است، عنوان کرد: این سوال بسیار کلی است و نمی توان اینگونه آن را مورد بررسی قرار داد. واکسن ها، کارآزمایی بالینی و سه مرحله مورد تایید سازمان جهانی بهداشت و سازمان غذا و دارویی ایران را گذرانده اند. بنابراین می توان به واکسن ها اعتماد کرد. اما نمی توان به طور قطع بیان کرد که این واکسن ها صددرصد ایمنی به همراه خواهند داشت و یا اینکه چه زمانی ایمنی کامل برقرار خواهد شد. اما براساس اطلاعات سازمان جهانی بهداشت، اکثر واکسن های موجود بیش از ۷۰ درصد ایمنی را باخود به همراه خواهند داشت.

وی درخصوص فوت یکی از دکترهای شاغل در بیمارستان های مشهد و ارتباط آن با واکسن کرونا خاطرنشان ساخت: تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر فوت افراد براثر تزریق واکسن کرونا نداشته ایم و خبری به دست ما نرسیده است. اگر فردی بر اثر تزریق واکسن جان خود را از دست بدهد اولین نفری که خبردار شده و از او سوال خواهد شد خودم هستم. تاکنون هیچ گزارشی در این زمینه نشده است و نمی توانم این شایعه را تایید کنم.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا دوز اولویت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تزریق واکسن دانشگاه علوم پزشکی مشهد تزریق واکسن واکسن کرونا واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۵۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال جدید به منظور گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین‌الملل، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی صادر شده تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، داوود خوش شکن، با اشاره به اینکه 4 بیمارستان و 6 درمانگاه تخصصی در ابتدای سال مجوز فعالیت در حوزه IPD را دریافت کردند، اظهار داشت: از 4 بیمارستان ، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند. 

وی با اشاره به اینکه در فروردین ماه امسال جدید 2 هزار و 587 گردشگر سلامت از خدمات مراکز زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع 46 مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد 19 بیمارستان خصوصی و 3 مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه های تخصصی هستند. 

خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه های درمانی را بپردازند. 

وی با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می توان یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی 20 ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند. 

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سامانه جامع گردشگری سلامت به منظور دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای اولین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه ابتدا در یک شیفت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سئوالات خود را دریافت کنند. 

وی گفت: سال گذشته بیش از  80 هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال