Web Analytics Made Easy - Statcounter

کلان منطقه آمایشی ۹ دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، دانشگاههای مستقر در سه استان خراسان رضوی، جنوبی و شمالی با محوریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد را زیر پوشش دارد. 
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی سخنانی در این مراسم گفت: در قالب سامانه پزشکی از راه دور کلان منطقه ۹ کشور، دانشگاههای علوم پزشکی مشهد، نیشابور، تربت حیدریه، تربت جام، سبزوار، گناباد، اسفراین، بجنورد و بیرجند خدمات درمانی را  از راه دور به عموم بیماران از جمله محرومان ارائه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر سید محمدحسین بحرینی افزود: دانشگاه‌های کلان منطقه ۹ کشور در خرداد ماه سال گذشته ستاد پزشکی از راه دور (سپاد) را با مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه‌اندازی کرد که خدمات پزشکی از طریق این سامانه با همکاری پزشکان به سه استان خراسان ارائه می‌شود.
وی ادامه داد: این سامانه، خدمات مشورتی تخصصی، ویزیت از راه دور و بستری ویژه بیماران کووید ۱۹ را در گام نخست خود ارائه می‌کند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در گام دوم این سامانه ارائه خدمات بیماران خاص و مزمن و در گام سوم ارائه خدمات تله رادیولوژی و تله پاتولوژی به بیماران را در دستور کار قرار داده است.
بحرینی افزود: اجرای هر یک از این گامها دو تا چهار ماه پیش‌بینی شده است و بنابراین تا ۶ ماه آینده عملیاتی شدن گام سوم سامانه پزشکی از راه دور در کلان منطقه ۹ کشور را انتظار داریم.
وی ادامه داد: تعداد ۱۳ ایستگاه در کلان منطقه ۹ کشور فعالیت خواهند داشت که از جمله ایستگاه‌های شاخص این منطقه می‌توان به بیمارستان‌های امام رضا(ع) و قائم(عج) مشهد اشاره کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: به‌زودی پایگاه‌های ویزیت از راه دور سیار این سامانه هم افتتاح می‌شود ضمن این که در کلان منطقه ۹ کشور امکان ارتباط با ۶۶ نقطه در بحث مدیریت بیماری کووید ۱۹ فراهم است.
بحرینی افزود: در این گام سه تخصص ریه، عفونی و ICU در تمامی ایستگاه‌های این منطقه فعال شده است.
وی اضافه کرد: اکثر دستگاه‌های مورد نیاز این سامانه در استان‌های خراسان‌ رضوی، شمالی و جنوبی تهیه و تولید شده است و ضمن اعتماد به توان نیروهایمان بومی‌گرایی را در اولویت قرار داده‌ایم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در قالب خدمات این سامانه، پزشک مشاور به‌ صورت تصویری می‌تواند از طریق گوشی‌ها و "ویپ" که روی بستر امن خصوصی دانشگاه بوده و نیز از طریق سامانه با پزشک و نیز بیمار تعامل برقرار کرده و فرآیند مشورت را تکمیل کند.
بحرینی افزود: در قالب این طرح، بیماران مبتلا به کووید ۱۹ و تمامی بیماران مزمن تحت پوشش قرار می‌گیرند.
سامانه پزشکی از راه دور کلان منطقه ۹ کشور با محوریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد به منظور خدمات رسانی به ساکنان مناطق محروم و مرزی در ۲۳ نقطه کشور راه‌اندازی شده است.
علاوه بر خراسان بزرگ که ۹ دانشگاه علوم پزشکی را زیر پوشش دارد استان‌های سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد و البرز هم سامانه پزشکی از راه دور را فعال کرده اند.

برچسب‌ها کهگیلویه و بویراحمد مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد سعید نمکی بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد سعید نمکی بهداشت درمان و آموزش پزشکی کهگیلویه و بویراحمد مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد سعید نمکی بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد سامانه پزشکی از راه دور کلان منطقه ۹ کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۶۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید

به گزارش قدس خراسان، ابراهیم خالقی اظهار کرد: در هزار و چهارصد و نود و یکمین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم "راحله اکبری"، بیمار ۶۱ ساله مرگ مغزی ساکن تربت حیدریه معرفی شده از بیمارستان امام حسین (ع) آن شهرستان پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

مسوول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: کبد زنده یاد اکبری به مردی ۵۷ ساله ساکن مشهد که سالها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

وی ادامه داد: قرنیه‌های این بانوی مرگ مغزی نیز برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

اهدای قلب جوان مرگ مغزی

رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: اهدای قلب جوان مرگ مغزی شده ۲۱ ساله در بیمارستان امام رضا(ع)مشهد جان مرد ۵۳ ساله ساکن تربت جام را نجات داد.

محمد عباسی اظهار کرد: صد و چهاردهمین عمل پیوند قلب بر روی این بیمار مبتلا به نارسایی قلبی در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی امام رضا(ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با موفقیت انجام شد.

وی ادامه داد: قلب جوان اهدا کننده که دچار مرگ مغزی شده بود در مرکز دیالیز و پیوند اعضای بیمارستان منتصریه مشهد دریافت و در بخش جراحی قلب باز بیمارستان امام رضا(ع) به این بیمار پیوند شد.

رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد حال عمومی بیمار را رضایت بخش اعلام کرد و گفت: این بیمار در حال حاضر در بخش مراقبت‌های ویژه(آی.سی.یو) قلب باز، بستری است و دوران نقاهت را طی می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال