Web Analytics Made Easy - Statcounter

 دکتر سید محمد حسین بحرینی رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز یکشنبه به همراه سه مدیر دستگاه اجرایی مرتبط با حوزه سلامت در استان خراسان رضوی از ساعت ۹ تا ۱۱ از طریق شماره تماس ۱۱۱ سامانه سامد (سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت) پاسخگوی سوالات مردم بودند.
به گزارش ایرنا در قالب سامانه سامد که تاکنون ۶۰ برنامه از آن با حضور مسوولان استان خراسان رضوی در محل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری خراسان رضوی برپا شده است امروز چهار مسوول ارشد در حوزه بهداشت و درمان بدون واسطه پاسخگوی پرسشها و مشکلات مردم در حوزه زیر پوشش خود بودند و در این مدت  پاسخهای لازم ارائه و دستورهای لازم از سوی مدیران صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در چارچوب این رویداد به منظور رسیدگی به درخواست‌های مردم و در نهایت افزایش رضایتمندی اجتماعی، بر اساس برنامه زمان بندی مشخص مدیران و مسوولان دستگاههای اجرایی استان خراسان رضوی با حضور در محل سامانه سامد به صورت برخط و مستقیم پاسخگوی مشکلات شهروندان در استان خراسان رضوی هستند.
در برنامه روز یکشنبه تماس مردمی در قالب سامانه سامد علاوه بر رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر مجید عبداللهی مدیرکل انتقال خون استان خراسان رضوی، دکتر آریا حجازی مدیرکل پزشکی قانونی استان و دکتر مجتبی احمدی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان نیز  پاسخگوی مردم در حوزه‌های زیرپوشش خود بودند.
به گزارش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بین ۴۶ سوال مردمی که امروز از طریق سامانه سامد از چهار مدیر یاد شده پرسیده شد، ۳۶ سوال مربوط به دکتر بحرینی رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بود و بقیه پرسشها را سایر مسوولان پاسخگو بودند.
بر این اساس اهمیت پیشگیری و کنترل کرونا، عزاداری‌های بی‌دغدغه ایام محرم و صفر و با حفظ سلامت عزاداران حسینی، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، برگزاری بی‌دغدغه کنکور سراسری و امتحانات دانش‌آموزان و دانشجویان، نحوه برگزاری کلاسهای درسی تئوری و عملی دانش‌آموزان و دانشجویان، به کارگیری نیروی جدید در حوزه‌های مختلف سلامت و پرداخت حق مناطق محروم و مرزی برای پرسنل مهمترین محور خواسته‌ها، مشکلات و پرسشهای مردمی از رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد را تشکیل می‌داد که دکتر بحرینی تدابیر، اقدامات و تمهیدات پیش‌بینی شده پیرامون پیشگیری و کنترل کرونا در استان خراسان رضوی را بیان کرد.
سامانه الکترونیکی ارتباط مردم با دولت با عنوان "سامد" در دولت تدبیر و امید طراحی و راه‌اندازی شد که خراسان رضوی یکی از پیشگامان بهره‌گیری از این سامانه در کشور است و هم‌اکنون حدود چهار سال از فعالیت این برنامه در استان می‌گذرد.

۸۰ درصد جمعیت خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و بقیه جمعیت این استان در ۱۷ شهرستان زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی تربت‌جام و نیشابور هستند.

برچسب‌ها مشهد دولت تدبیر و امید سامد دانشگاه علوم پزشکی مشهد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد دولت تدبیر و امید سامد دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشهد دولت تدبیر و امید سامد دانشگاه علوم پزشکی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۶۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت:  بر اساس آخرین نتایج رتبه بندی جهانی موضوعی QS دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق شد، رتبه دوم کشوری و رتبه جهانی ۴۵۱ تا ۵۰۰ رادر حوزه موضوعی پزشکی کسب کند.

دکتر محسن تفقدی افزود: این دانشگاه همچنین موفق شد؛ برای نخستین بار در حوزه موضوعی آناتومی و فیزیولوژی رتبه دوم کشوری و رتبه ۱۰۱ تا ۱۵۰ جهانی را  بدست آورد.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین در حوزه موضوعی پزشکی از رتبه ۵۰۱ تا ۵۵۰ جهانی امسال ارتقاء رتبه یافت و در حیطه داروسازی و فارماکولوژی در جایگاه ۲۵۱ تا ۳۰۰ جهانی و رتبه  دوم کشوری قرار گرفت.

رتبه بندی جهانی QS از جمله نظام‌های رتبه بندی علمی معتبر جهانی است که در آن دانشگاه‌های جهان در پنج حوزه موضوعی کلی که شامل ۵۴ حیطه مختلف است رتبه بندی می‌شوند.

نسبت استناد به مقاله، شهرت و اعتبار دانشگاه بر مبنای نظرسنجی از بیش از ۱۳۰ هزار نفر صاحب نظردر  سراسر جهان، همکاری بین المللی در مقالات و کیفیت کاری فارغ‌التحصیلان هر  دانشگاه از شاخص‌های این رتبه بندی است.

دیگر خبرها

  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما