Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از طراحی و اجرای سامانه ثبت فعالیت‌های اعضای هیات علمی در دانشگاه خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد اعتضاد رضوی در خصوص سامانه ثبت فعالیت‌های اعضای هیات علمی، اظهار کرد: از اطلاعات این سامانه که تمام فعالیت های اعضای هیات علمی به ثبت می رسد می توان در حوزه ترفیع و ارتقاء از آن استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه زیر ساخت های این نرم افزار در دانشکده‌ها فراهم شده است، خاطرنشان کرد: باید به سمتی حرکت کرد که برای ترفیع و ارتقاء اعضای هیات علمی به جای ارسال پرونده‌های کاغذی به طور کامل از اطلاعات این سامانه استفاده شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به راه اندازی سامانه حضور و غیاب اعضای هیات علمی از فروردین سال گذشته، اظهار کرد: استقبال اعضای هیات علمی از این سامانه روندی رو به رشد داشته است و  تمام اطلاعات این سامانه به صورت لحظه‌ای قابل احصاء، رصد و پردازش مستقیم است. 

اعتضادرضوی تاکید کرد: باید به سمت شاخص محوری و اصلاح فرایندها پیش رفت که این امر در نهایت به نفع آموزش خواهد بود.

وی با اشاره به  دریافت مجوز از شورای دانشگاه مبنی بر گروه‌های آموزشی اظهار کرد: بر این اساس برای ۷ دانشکده زیر پوشش ۹۲ گروه آموزشی در نظر گرفته شده است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: در حال حاضر دانشکده بهداشت دارای ۵ گروه، پرستاری و مامایی دارای ۱۰ گروه، دانشکده پیراپزشکی دارای ۷گروه، دانشکده طب ایرانی و مکمل دارای ۳ گروه، دانشکده دندانپزشکی دارای ۱۱ گروه، دانشکده داروسازی دارای ۱۰ گروه، دانشکده پزشکی در گروه بالین دارای ۲۳ گروه و ۱۸ گروه علوم پایه هستند. 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اعتضادرضوی گفت: بر اساس برنامه ریزی قرار است با پیشنهاد روسای دانشکده ها برخی از گروه های آموزشی با یکدیگر ادغام شوند که این اقدام تاکنون در گروه‌های جراحی قلب، توراکس و عروق با عنوان گروه سرجری انجام شده است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۰۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار